bernardkuipers.nl Business analist | Programmeur

Dronten, vrijdag 8 juni 2018

Mijn basisschool. In het stenen hokjeWe noemden het hokje het halletje; er zat vroeger een deur aan deze kant. En buiten lag het anker waarnaar onze school vernoemd was. Eigenlijk ging ik er heen om die te fotograferen. las ik vroeger zoveel mogelijk woordjes in een beperkte tijd. Ik geloof dat het nu  een drieminutentoets heet. Misschien toen ook wel.

De woorden die ik las weet ik niet meer, maar mijn indruk is dat het tegenwoordig andere woorden zijn.

Snap ik. Woorden veranderen.

Op de basisschool waren dingen hot, op de middelbare school waren ze cool, en tegenwoordig zijn ze chill.

Dus straks zijn ze sub-zero en daarna komt frozen.

En zo zakken we naar het absolute nulpunt.

2 Reacties

  • Hey vriend uit het verleden, je blijft me zo nu en dan verrassen met mooie verhalen anekdotes en prachtige foto’s. Het doet me goed dat je het zo fijn hebt op je mooie plek met je gezin. Haalt keer op keer mooie herinneringen boven uit het verleden.
    Robin Geval

bernardkuipers.nl Business analist | Programmeur