bernardkuipers.nl Business analist | Programmeur

BFWK’s Koop-Betaal-Ontvang

DetailsSupport

Een makkelijk te beheren online winkel waar je bestanden verkoopt. Dat kunnen PDF’s zijn, maar ook andere bestanden. Zodra de betaling gelukt is wordt het gekochte bestand klaargezet om te downloaden.

Hoe ziet het eruit?

Je maakt een bericht of pagina waarop je jouw goedgeschreven en krankzinnig informatieve PDF (ofzo) aanprijst. Na die tekst kan de lezer z’n email-adres invullen:

(Dit is geen invulveld, maar een plaatje van een invulveld)

Als hij daarna op Verstuur drukt verschijnt de betaalpagina van Mollie. Lukt de betaling, dan wordt het bestand klaargezet.  En er gaat een email met de downloadlink en de factuur naar het email-adres van de koper.

Aan een email-adres heb je meer dan genoeg om de koop rond te maken, maar als de koper een factuur op naam wil dan kan dat. Na een druk op de Ik wil een factuur op naam-knop verschijnt:

(Dit zijn geen invulvelden, maar een plaatje van invulvelden)

Kenmerken

  • Er is geen abonnement.
  • Mollie rekent een klein bedrag per gelukte transactie.
  • Je kiest bij Mollie zelf welke betalingen je accepteert.
  • De layout en het lettertype van de invulvelden en knoppen vormen zich naar je WordPress-theme.
  • De verkochte bestanden die worden klaargezet zijn uniek. Als jij boek.pdf uploadt naar jouw website, dan zal iemand hem downloaden als (bijvoorbeeld) P25bCsnU-boek.pdf.
  • Je kunt tot drie verschillende bestanden tegelijkertijd in je winkel hebben.
  • Het admin-menu heeft een tabblad waarop je precies kunt zien welke transacties er zijn geweest en hoeveel ze je hebben opgeleverd.

Wie gebruiken deze plugin al?

Nicky van nickypent.nl gebruikt ‘m om de e-book-versie van haar boek over free publicity te verkopen.

Dat wil ik ook!

Snap ik, want deze plugin levert geld op terwijl jij andere dingen doet. Hij kost €78,00. Inclusief btw. Dat heb je zo terugverdiend.

Nadat je jouw gegevens hieronder hebt ingevuld kun je met iDeal betalen.  Na een gelukte betaling kun je haar meteen downloaden. Binnen vijf minuten ben je ermee aan de slag.

Tenslotte

De gegevens die je invult worden alleen gebruikt voor het afhandelen en het onderhouden van je aankoop. Je krijgt dus geen nieuwsbrieven van me. Bijvoorbeeld. Alleen je email-adres is eventueel voldoende. Lees eventueel mijn privacyverklaring.

Bij vragen en/of opmerkingen, laat het me weten.

bernardkuipers.nl Business analist | Programmeur