bernardkuipers.nl Business analist | Programmeur

Details

Wat doet-ie?

Je kunt woorden markeren.Zo dus. Klikt de lezer op zo’n markering, dan verschijnt er aanvullende tekst. Bijvoorbeeld de verklaring van het jargonJargon is het taalgebruik binnen een vakgebied of een groep mensen, de vaktaal, die voor buitenstaanders vaak moeilijk te volgen is. dat je gebruikte. Maar met hetzelfde gemak verstop je er een filmpje onder. Of een grap.Zorg dan wel dat het een goede grap is, en niet zoiets flauws als dit.

En inderdaad, je kunt het geweldig overdrijven..

Hoe werkt het?

Twee sterretjes (**) zorgen ervoor dat het woord vóór de twee sterretjes wordt opgezocht in een woordenboek dat je zelf bijhoudt. In de tekst worden de twee sterretjes vervangen door een pijltje (of wat anders) waarop je kunt klikken. En als je erop klikt wordt de tekst die in het woordenboek staat zichtbaar.

Kenmerken

  • Het woordenboek is beschikbaar in alle berichten en pagina’s.
  • De woorden die je invoert worden opgeslagen in jouw WordPress-database. En daar maak je regelmatig een backup van. Als er onverhoopt iets mis gaat hoef je dus niet alles opnieuw in te typen.
  • De  plugin is ongevoelig voor hoofd- of kleine letters.
  • Je kunt ook eenmalige voetnoten gebruiken.

Wie gebruiken deze plugin al?

Kitty Kilian van De Blogacademie en Alexandra Kleijn van Buurtaal zijn er alvast blij mee.

Ik wil ‘m ook!

Dat kan. Ze (!) kost €37,50. Dat is inclusief btw en kinderziektes.Grapje hoor! En als je toch dingen of dingetjes tegenkomt, laat het me absoluut weten.

Nadat je jouw gegevens hieronder hebt ingevuld kun je met iDeal betalen.  Na een gelukte betaling kun je haar meteen downloaden. Binnen vijf minuten ben je ermee aan de slag.

Tenslotte

De gegevens die je invult worden alleen gebruikt voor het afhandelen en het onderhouden van je aankoop. Je krijgt dus geen nieuwsbrieven van me. Bijvoorbeeld. Alleen je email-adres is eventueel voldoende. Lees eventueel mijn privacyverklaring.

Bij vragen en/of opmerkingen, laat het me weten.

bernardkuipers.nl Business analist | Programmeur