bernardkuipers.nl Business analist | Programmeur

Details

1. Wat doet-ie?

BFWK’s Auto-index leest de h-tags van een bericht of pagina, en maakt hierbij een klikbare inhoudsopgave:

1. Wat doet-ie?
2. Hoe werkt het?
3. Dat wil ik ook!
4. Tenslotte

Ik koos voor een tikkie kleinere, genummerde inhoudsopgave. Maar het kan ook zonder nummers. Of met iets anders dan nummers, een pijltje bijvoorbeeld. Of een bolletje. Verder kun je kiezen voor een andere regelafstand, een achtergrondkleur en een kader met vierkante of afgeronde hoeken. En je kunt h-tags uitzonderen van het indexeren:

Omdat sommige schrijvers h-tags misbruiken om hun lezers eens goed wakker te schudden

Ik ook.

Verder werkte ik mijn hoofdstukken uit en dacht ik nergens bij na.

2. Hoe werkt het?

Op de plaats waar je in jouw bericht de shortcode[bfwk_ai] zet verschijnt een klikbare index. De vormgeving van zo’n index regel je in het admin-menu. Je kunt per index afwijken van de basisinstellingen door een of meerdere opties mee te geven in de shortcode.

3. Dat wil ik ook!

Hoezee! Ze kost €32,50.

Nadat je jouw gegevens hieronder hebt ingevuld kun je met iDeal betalen.  Na een gelukte betaling kun je haar meteen downloaden. Binnen vijf minuten ben je ermee aan de slag.

4. Tenslotte

De gegevens die je invult worden alleen gebruikt voor het afhandelen en het onderhouden van je aankoop. Je krijgt dus geen nieuwsbrieven van me. Bijvoorbeeld. Alleen je email-adres is eventueel voldoende. Lees eventueel mijn privacyverklaring.

Bij vragen en/of opmerkingen, laat het me weten.

bernardkuipers.nl Business analist | Programmeur