BFWK’s Auto-index

DetailsScreenshotsSupport

1. Wat doet-ie?

BFWK’s Auto Index leest de h-tags van een bericht of pagina, en maakt hierbij een klikbare inhoudsopgave:

Ik koos voor een tikkie kleinere, genummerde inhoudsopgave. Maar het kan ook zonder nummers. Of met iets anders dan nummers, een pijltje bijvoorbeeld. Of een bolletje. Verder kun je kiezen voor een andere regelafstand, een achtergrondkleur en een kader met vierkante of afgeronde hoeken. En je kunt h-tags uitzonderen van het indexeren:

Omdat sommige schrijvers h-tags misbruiken om hun lezers eens goed wakker te schudden

Verder werkte ik mijn hoofdstukken uit en dacht ik nergens bij na. Nou ja.. Ik deed wel mijn best om zoveel mogelijk hoofdstukken te maken.

2. Instellingen

2.1. Nieuw bericht

Op de plaats waar je in jouw bericht de shortcode [bfwk_ai] zet verschijnt een klikbare index.

2.2. De admin-pagina

Nieuw screen shot hier.

 

2.2.1. Background color

Achtergrondkleur van de index. Je kunt hier alles kwijt wat html aan kleur kent: rgb, rgba en hex-codes. Maar ook bijvoorbeeld red of green. Als je geen achtergrondkleur wil, dan laat je dit veld leeg.

2.2.2. Border color

De kleur van het kader.

2.2.3. Border thickness

Dikte van  het kader. In pixels.

2.2.4. Border radius

De afronding van de hoeken. Hoe hoger het getal dat je invult, hoe groter de ronding van de hoeken. Als je niet weet waar je moet beginnen: 10.

2.2.5. Padding

De ruimte tussen de randen van de inhoudsopgave en de tekst. Laat maar leeg, want ik weet ook niet zo goed waarom je dat zou moeten willen. Waarschijnlijk bestaat deze optie bij een volgende versie niet meer.

2.2.6. Chapter base indentation

Hoe hoger het getal, hoe groter het inspringen van de inhoudsopgave.  Als je hier niks invult komen de sub-hoofdstukken recht onder de hoofdstukken.

2.2.7. Index prefix
2.2.7.1. No prefix

Er komt niks voor iedere regel van de inhoudsopgave.

2.2.7.2. Numbers

De plugin nummert de hoofdstukken voor je. Zoals op deze pagina.

2.2.7.3. Custom

Je kunt ook een eigen karakter kiezen voor iedere regel van de inhoudsopgave. Bijvoorbeeld een ‘>’-teken.

2.2.8. Font size

De grootte van de letter. Je kunt kiezen uit ‘te klein’, ‘iets kleiner’, ‘net zo groot ‘, ‘groter dan de rest’ en ‘te groot’.

3. Dat wil ik ook!

Hoezee! Ze kost €31,00.

Nadat je jouw gegevens hieronder hebt ingevuld kun je met iDeal betalen.  Na een gelukte betaling kun je haar meteen downloaden. Binnen vijf minuten ben je ermee aan de slag.

*

4. Tenslotte

De gegevens die je invult worden alleen gebruikt voor het afhandelen en het onderhouden van je aankoop. Je krijgt dus geen nieuwsbrieven van me. Bijvoorbeeld. Alleen je email-adres is eventueel voldoende. Lees eventueel mijn privacyverklaring.

Bij vragen en/of opmerkingen, laat het me weten via de contact-pagina.