WordPress Plugins en Widgets

Geteeld op het Drentse platteland; het hele jaar door. ’s Winters groeien ze iets sneller vanwege de kortere dagen en het slechtere weer. Het mooie is: Eenmaal geoogst groeien ze dankzij automatische updates gewoon door met je mee.

Een overzicht

Koop, Betaal en Ontvang

Een makkelijk te beheren online winkel waar je bestanden verkoopt. Dat kunnen PDF’s zijn, maar ook andere bestanden. Zodra de betaling gelukt is wordt het gekochte bestand klaargezet om te downloaden. Lees meer..

Inline Footnotes

Op verzoek van De Blogacademie. Met deze plugin markeer je woorden waarover je meer wil vertellen.Zo dus. Bijvoorbeeld, want je kunt het er ook anders uit laten zien. De (grootte van de) pijltjes, de kleuren, de kaders, de marges, de breedte; je kunt het allemaal naar eigen smaak aanpassen. Klikt de lezer op zo’n markering, dan verschijnt er aanvullende tekst. Lees meer..

Auto Index

Maakt in je Bericht of Pagina een klikbare inhoudsopgave. De plugin gebruikt hiervoor de h-tags die ze in de tekst vindt. Lees meer..

Binnenkort..

..komen de plugins die hieronder staan hierboven beschikbaar. Ze rijpen nog wat.

Font Resize

Font Resize zorgt ervoor dat de letters op een telefoon kleiner zijn dan op een beeldscherm. Dat is prettig omdat je een telefoon dichterbij je ogen houdt dan een beeldscherm. Deze website gebruikt deze plugin ook.

Insert Page

Voegt een pagina toe waar jij dat wil. In een bericht of op een andere pagina. Je kunt bijvoorbeeld een pagina met een advertentie maken, en die bijvoorbeeld toevoegen aan berichten. Verander je dan de advertentie op de pagina, dan verandert-ie overal waar je hem hebt toegevoegd.