WordPress Plugins en Widgets

Koop, Betaal en Ontvang

Een makkelijk te beheren online winkel waar je bestanden verkoopt. Dat kunnen PDF’s zijn, maar andere bestanden kunnen ook. Als de betaling gelukt is wordt het gekochte bestand direct klaargezet om te downloaden. Lees meer..

Inline Footnotes

Op verzoek van De Blogacademie. Met deze plugin markeer je woorden waarover je meer wil vertellen.Zo dus. Bijvoorbeeld, want je kunt het er ook anders uit laten zien. De (grootte van de) pijltjes, de kleuren, de kaders, de marges, de breedte; je kunt het allemaal naar eigen smaak aanpassen. Klikt de lezer op zo’n markering, dan verschijnt er aanvullende tekst. Lees meer..

Binnenkort..

..komen de plugins die hieronder staan hierboven beschikbaar. Ze hangen te drogen of worden nog getest.

Auto Index

Maakt aan het begin van je Bericht of Pagina een klikbare index. De plugin gebruikt hiervoor de h-tags die ze in de tekst vindt.

Font Resize

Schaalt het lettertype in verhouding tot de breedte van je scherm. Je gebruikt deze plugin omdat je snapt dat je lezers op een telefoon hun ogen dichterbij hun scherm hebben dan wanneer ze een computer gebruiken. Deze website gebruikt deze plugin ook.

Vind en vervang

Vervangt een woord of een reeks letters voor een Bericht of Pagina. Je gebruikt deze plugin -bijvoorbeeld- om supersimpel een advertentie in een Bericht of op een Pagina te zetten. Waar in de tekst je maar wilt.