WordPress Plugins en Widgets

Koop, Betaal en Ontvang

Een makkelijk te beheren online winkel waar je bestanden verkoopt. Dat kunnen PDF’s zijn, maar andere bestanden kunnen ook. Als de betaling gelukt is wordt het gekochte bestand direct klaargezet om te downloaden. Lees meer..

Inline Footnotes

Op verzoek van De Blogacademie. Met deze plugin markeer je woorden waarover je meer wil vertellen.Zo dus. Bijvoorbeeld, want je kunt het er ook anders uit laten zien. De (grootte van de) pijltjes, de kleuren, de kaders, de marges, de breedte; je kunt het allemaal naar eigen smaak aanpassen. Klikt de lezer op zo’n markering, dan verschijnt er aanvullende tekst. Lees meer..

Auto Index

Maakt in je Bericht of Pagina een klikbare inhoudsopgave. De plugin gebruikt hiervoor de h-tags die ze in de tekst vindt. Lees meer..

Binnenkort..

..komen de plugins die hieronder staan hierboven beschikbaar. Ze hangen te drogen of worden nog getest.

Font Resize

Font Resize zorgt ervoor dat de letters op een telefoon kleiner zijn dan op een beeldscherm. Dat is prettig omdat je een telefoon dichterbij je ogen houdt dan een beeldscherm. Deze website gebruikt deze plugin ook.

Vind en vervang

Vervangt een woord of een reeks letters voor een Bericht of Pagina. Je gebruikt deze plugin -bijvoorbeeld- om supersimpel een advertentie in een Bericht of op een Pagina te zetten. Waar in de tekst je maar wil.