WordPress Plugin: BFWK’s Koop-Betaal-Ontvang

Wat is BFWK’s Koop-Betaal-Ontvang?

Koop-Betaal-Ontvang is een makkelijk te beheren online winkel waar je bestanden verkoopt. Dat kunnen PDF’s zijn, maar iets anders kan ook.

Hoe ziet het eruit?

Je maakt een bericht of pagina waarop je jouw goedgeschreven en krankzinnig informatieve PDF (ofzo) aanprijst. Na die tekst kan de lezer z’n email-adres invullen:

(Dit is geen invulveld, maar een plaatje van een invulveld)

Als-ie daarna op Verstuur drukt gaat-ie naar de betaalpagina van Mollie. Lukt de betaling, dan wordt het bestand klaargezet.  En er gaat een email met de downloadlink en de factuur naar het email-adres van de koper.

Aan een email-adres heb je meer dan genoeg om de koop rond te maken, maar als de koper een factuur op naam wil dan kan dat. Na een druk op de Ik wil een factuur op naam-knop verschijnt:

(Dit zijn geen invulvelden, maar een plaatje van invulvelden)

Kenmerken

  • Er is geen abonnement, en Mollie rekent uitsluitend kosten per gelukte transactie.
  • De layout en het lettertype van de invulvelden en knoppen vormen zich naar je WordPress-theme.
  • De verkochte bestanden die worden klaargezet zijn uniek. Als jij boek.pdf upload naar je winkeltje, dan zal iemand hem downloaden als (bijvoorbeeld) P25bCsnU-boek.pdf.
  • Je kunt tot drie verschillende bestanden tegelijkertijd in je winkel hebben.
  • Het admin-menu heeft een tabblad waarop je precies kunt zien welke transacties er zijn geweest en hoeveel ze je hebben opgeleverd. Per maand, per kwartaal en per jaar.

Wie gebruiken deze plugin al?

Nicky van nickypent.nl gebruikt ‘m om de e-book-versie van haar boek over free publicity te verkopen.

Installatie

Download het zip-bestand en installeer het in WordPress als plugin. En daarna activeren, natuurlijk. In het tabblad Over Koop Betaal Ontvang staat uitgelegd hoe je deze plugin in een paar minuten werkend hebt.

Dat wil ik ook!

Snap ik, want deze plugin levert geld op terwijl jij andere dingen doet. Hij kost €72,00. Inclusief btw. Dat heb je zo terugverdiend.

*
De gegevens die je hierboven invult worden alleen gebruikt voor het afhandelen en het onderhouden van je aankoop. Je krijgt dus geen nieuwsbrieven van me. Bijvoorbeeld. Alleen je email-adres is eventueel voldoende.

Tenslotte

Als je vragen of opmerkingen hebt, schrijf het me hieronder. Of neem contact op via het tabblad Contact in de plugin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *