WordPress plugin: Font resize

Wat doet-ie?

Schaalt het lettertype binnen onderdelen van een bericht of pagina in verhouding tot de breedte van het scherm. Heel prettig, omdat je op een mobiel apparaat je scherm dichter bij je ogen hebt dan wanneer je achter een computer zit.

Kenmerken

  • Je geeft de minimale vensterbreedte (bijv. 300px) en de maximale vensterbreedte (bijv. 1200px) waarbinnen het lettertype moet schalen. Je geeft ook een minimale lettergrootte (bijv. 16px) en een maximale lettergrootte (bijv. 22px). Het resultaat: In een venster  met een breedte van 350px of smaller wordt de tekst 16px, en op een venster van 1200px of breder wordt de tekst 22px. Daartussenin past de letter zich aan.
  • Je kunt specifiek aangeven welke onderdelen van WordPress je wil schalen.

Installatie

Zip-bestand downloaden en uitpakken in de plugin-directory. Of uitpakken en uploaden naar de plugin-directory. En activeren in WordPress, natuurlijk.

De admin-pagina

Ik wil ‘m!

Ze (!) kost €10,00. Nadat je je gegevens hieronder hebt ingevuld kun je direct met iDeal betalen.  Daarna kun je haar downloaden.

Tenslotte

Als je vragen of opmerkingen hebt (of als je hulp nodig hebt bij het componeren van een passende CSS), laat het me weten.

Bedrijfsnaam:

Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:

Straat:
Huisnummer:
Postcode:
Plaatsnaam:

Telefoonnummer:
E-mail: *